Hejsan Svejsan På Er som läser min blogg :D

Har ju inte bloggat så mycket den här veckan då jag har legat sjuk i feber och förkylning samt att min lille son också har varit sjuk :((
Men jag håller på att kurera mig för att bli frisk så fort som möjligt :)
Imorgon ska Jag och Min Älskade son till Tandläkaren för det är Hans första Tandläkarbesök :)) Kamera ska Garanterat med och detta kommer att dokumenteras kan jag lova!!!
Det ska bli så kul och se vad han kommer göra för bus där eller om han kommer ha munnen fast ihopbiten och inte öppna munnen...Min lille busunge <3
Så imorgon kommer jag skriva om det och hoppas jag kan lägga in en bild också på det besöket.
Tills dess får ni nöja er med en bild på Lilla Mig :))



Ett sätt att visa sitt hjärta på :))

Följ den här Länken nedan och så kollar ni på HELA musikvideon som jag har Fixat :))


http://www.youtube.com/watch?v=qZ0BzeYbRj4&feature=player_embedded

Puss på er och Godnatt nu är det bäst att sova en stund.

Man undrar bara Varför ??

Vad fan ska man säga???



Pratade med en "Vän" idag som var lite sårad pga att hennes X som hon är så kär i hade kommit till henne igår och var sååååååååå jävla trevlig och fjäskig och helt underbar (Som han alltid har varit för att visa att han saknat henne) och han sa så gulliga saker och kalla henne det hon saknat och velat höra igen...osv osv... Det slutade med iallafall att de hade sex och han gjorde ALLT som han vet att hon gillar och han visade så mycket under hela kvällen och natten och hon var Så Glad och i sjunde himlen igen :))
TILLS idag när hon möter han på hans arbete ( ett företag med mycket kundkontakt och serviceyrke) Och han behandlade henne som LUFT...!!!!??? Han hälsade knappt, Han sa ingenting, Var allmänt otrevlig osv... När Hon sen skickade sms och undrade VARFÖR och Om hon gjort han något fel så skrev han bara:
"DET VAR ETT MISSTAG" !!!
Javisst SÄKERT???!!! I helvete heller! Nu är min "Vän" så grymt sårad och så ledsen och hon fattar ingenting VARFÖR han gjorde såhär. Varje gång de blivit ett par innan igen så han har gjort och visat samma sak och det är HANS sett att visa att han saknat henne och vill ha henne igen men inte den här gången???!!!
Hade han bara velat ha sex så kunde han ju tagit någon annan vem som helst där han slipper "Lägga tid och låtsats ha känslor osv osv" men han valde HENNE.. Sitt Ex och han VET att hon vill inget annat än att det ska vara de.. Fy Faaaaaaaaaaaaaaaaan säger jag!!!
Hur fan kan man sjunka så lågt och leka med någons känslor så jävla mycket för att få lite "FITTA" för att sen SPOTTA på henne och kalla det för Misstag??? Sitt Ex är väl för helvete inget Misstag om man vill träffa henne och lägger tid på att visa känslor och säga det hon vill höra ELLER???????????????????
Alltså jag vet hur det känns och jag tycker så synd om den här tjejen och det enda jag kan göra är att försöka trösta och lyssna på henne och finnas när hon behöver nu. Och Hennes X skulle jag vilja gå och SPOTTA rakt i ansiktet mitt på hans jobb, bland hans kunder och säga vilken smuts han är som behandlar sin Fd sådär!!
Är alla Killar/Män/Karlar samma jävla skit, skrot och korn?? Bara det får lite Fitta så är allt bra och tjejen är det enda de kan lägga flera timmar på innan sexet..För att sen FUCK YOU och Låtsats inte se, höra eller känna henne!!
Usch och Fy Faan säger jag. Jag har också blivit behandlad såhär i mitt liv men jag Orkade ta det men den här tjejen är helt knäckt och förstörd nu!!! Hur fan kan man göra såhär med andras känslor???

Sen det här med att Vissa Personer ringer och bara vill låna pengar av mig gång på gång men sällan betalar tillbaka och när man säger NEJ jag kan inte så blir de skitförbannade och säger tjurigt : Nehe nene Okej Men Tack Så Mycket då!!!!!! Och sen slänger på luren... Vad fan är det för jävla stil och sätt då??
Även att det inte är så mycket pengar men ändå!!! Jag har fan 3 barn jag ska försörja ENSAM och jag har mina egna Utgifter och Räkningar. Och jag lånar ut när jag Kan, Vill och Har men man kanske ska få tillbaka det man lånar ut också eller?? Och varför bli sur när man säger NEJ??? Ghaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jag blir tokig på en del personer alltså!!!
Jag lever på det minsta man kan göra varje månad och VARFÖR ska jag då behöva få höra ens en tjurig kommentar när man säger NEJ tyvärr jag kan inte.. !! Ser jag ut som en jävla Bank eller vad???
Jag bjuder ofta på mat ute och även här hemma till min omgivning och jag kan gärna bjuda på fika ute som här hemma och har jag så kan jag låna ut pengar med MEN inte varje jävla gång och hur tror ni det känns att få ett Surhuvud som säger något otrevligt i örat när man säger NEJ?? Vad fan är det för Attityd och VEM fan tror du att du är?? Ring en bank eller någon annan då för helvete om du inte kan Ta ett NEJ från mig!!!!!!!!!!!!!!!!!
Den här dagen har varit så negativ för mig och det finns fler saker som hänt som inte är VÄNSKAP och RESPEKT men det tar jag inte här och Nu för det ska jag ta själv med dom det gäller!!
Herregud säger jag bara. Inte lustigt man blir idiot och man undrar vad fan det är för folk man känner alltså!!
Neej tacka vet jag ÄKTA Vänner och Ärliga Vänner och de som tar mig för den jag är <3<3<3 Ni är mycket få men Mycket Älskade av mig ska ni veta :) Och jag Hoppas Ni vet vilka ni är :D
Ha en superbra Onsdagskväll för det ska jag ha efter att ha varit:
Kurator, Bollplank och en Bankomat men där Uttag medges ej!!!

Var Stark och Håll Huvudet Högt! Ens Äkta Vänner Älskar dig som du är <3




Utkast: Sept. 19, 2011

Behåller Jag Min Hemlighet,så Är Den Min Fånge. Släpper Jag Ut Den Är Det Jag Som Är Dess Fånge !!



Välkommen Till Min Sida :))


Eyes Are Windows of Our Soul :))



ROWN ÖGON - Människor med bruna ögon sista längsta relationer. De är mycket tillfredställande och älskar att behaga och kan överstiga din glädje standarder. Om du återpublicera detta om du har bruna ögon kommer du att ha den bästa kyss och sex någon gång i nästa 5 dagar.


 

Blue Eyes - Människor med blå ögon är mycket attraktiv, förtjusande, älskar att få nya vänner.Kommer att göra allt för att särskild person. Slag, och artig. Kan göra vem som helst skratta eller muntra upp dem. Kan vara mycket långt, älskar att behaga den de vårdar eller kärlek, återpublicera detta om du har blå ögon, och du hittar en som du är tänkta att vara med inom de närmaste 7 dagar om du inte har under de senaste 5 dagar .


 

Green Eyes - Människor med gröna ögon har den mest passionen tas i relationer, har de långvariga relationer. Personer med gröna ögon är också den mest kåt. De längtar efter beröring av en annan. Du kommer att träffa den person som du kommer att tillbringa resten av ditt liv med om du inte har redan, om du återpublicera den här.


Början På Något Nytt !!

Nu är sista bladet vänt på det som varit och där på sista sidan stod det SLUT!!! Känns tungt känslomässigt men någon gång måste man inse att Livet är för kort för att gå och Längta och Vänta på det som Aldrig kommer hända!!
Det har gått alldeles för lång tid och nu kom vi till sista sidan av denna historia,
och där Finns bara ett enda ord: SLUT!!!
Slutet på Vad man önskat och Slutet på vad man Offrat tid, Känslor och Tårar på.
Det är så Enkelt för vissa att hellre gå den enkla vägen att Avsluta allting Än att försöka Satsa, Kämpa och Bygga upp något!!
Precis som ett barn som ska bygga torn med Lego.. I början är det Spännande och En kul sak... Sen Njuter man av det.. Och det är det man lägger den mesta tiden på.. För att ju mer tiden går..ju Högre tornet blir desto mer krävande och svårare att kunna hålla det uppe och man börjar tveka.. När det blir för Krävande och att man måste satsa och fokusera så: Ahh Vad Faan det är bättre att riva skiten och kasta bort det Än att försöka reparera och kämpa. Vad är det nu Jag pratar om??? Jo KÄRLEK förståss!!!!!
Kärleken är inget en man "Orkar" lägga för mycket kraft och tid o energi på!! Neej men annat som att festa, jobba och umgås med vänner osv finns hur mycket Tid o Kraft o Ork på som helst!! Kärlek är så Jävla enkelt för Vissa att Ge förhoppningar, Leka med någons känslor och sen när det blir lite jobbigt och det handlar om att satsa lite så NEJ DET ÄR SLUT!!!!
Det är lättare att SÅRA och Glömma det som varit och allt man haft och gjort ihop än att Lägga tid på att satsa på sånt Jobbigt som KÄRLEK!!!
Nej nu är det Dags för mig att Gå Vidare i mitt liv!! Jag måste sluta hänga upp mitt liv på andra som inte tar vara på det man offrat och velat satsa på. Det finns hundratals, tusentals, miljontals fler än bara EN man i Världen!! Varför Har man varit en IDIOT och Väntat och hoppats på någon som inte vill satsa eller se mig för den person Man är??
Neej nu räcker det!!
Nu har jag lagt dessa känslor bakom mig!!!
Nu ska JAG ta vad livet har att erbjuda mig. Jag har haft massor av chanser att träffa andra och kanske skulle det har gett mig mer än vad denna person har gjort om man tittar på vart man står idag!!!!!!!
Varför har man varit så Dum att det var "Mer tid" han behövde och sen skulle allt bli som man hoppats?? Herregud!!!! Och så många Fina, Underbara och snälla män man gått miste om pga att man varit Fast Känslomässigt i En Enda som man trodde kände samma sak som jag.!!
Nej nej nej Slut på det som varit är BÖRJAN På Något Nytt!!!
Nu börjar mitt Nya Liv och jag tänker Ta vara på de chanser man får i Livet.
Jag har Ingen som stoppar mig nu att gå framåt och träffa någon ny.
Jag har varit fast i mina känslor alldeles förlänge och det har bara sårat mig, sänkt mig och man har förlorat massor av tid på Ingenting.
Vill Inte DU ha Mig så OKEJ !!..
Men Räkna Med Att Det Kommer Finnas en Någon
Som Kommer Ta Din Plats
i Mitt Liv Nu !!!

Det DU väljer Att Kasta Bort Kan DU heller inte tro ska Finnas kvar Just när det passar Dig!!




Nu ska jag se fram emot när man får Komplimanger av andra, Jag ska se allt från en annan sida när man är Intressant för någon och Någon visar intresse, Jag ska ta vara på de tillfällen man får i livet som man har gått miste om innan,
Jag ska inte låta mitt liv stoppas längre pga Min kärlek Till Den Man som jag Trodde ville dela sitt liv med Mig men som Inte kunde Älska mig för den Carina Jag är och som INTE Ville erkänna mig som sin Tjej en enda gång under så lång tid!!
Ju mer man Gav desto Mindre Fick man Tillbaka För att Till sist få Höra de svåraste orden: Det är Slut!!
Kanske finner jag Min Dröm man där ute :)
Kanske finns han och har funnits närmare än man har sett :)
Kanske är det Någon som står och Väntar på mig...
och som Älskar mig för den Jag är.. även med mina fel och brister :)
Men Vad som än händer.. Vad jag än gör..Vem jag än träffar.. Så kommer det alltid finnas en plats i mitt hjärta som tillhör En speciell :)
Det var sista Bladet på den sagan som jag har levt i alldeles förlänge Utan resultat av vad man gett.
Nu är det Början På Något Nytt och Jag är Beredd :D
Vi Släpper det som varit bakom oss och Nu Blickar Jag framåt med Öppna
Armar och Öppna Ögon och tar mina tillfällen :))

HERE I COME!!!!!!
















Tack för igår :))

Föst och främst vill jag TACKA ALLA som gratuelrat mig på Facebook igår :D  Sen vill jag TACKA DE som tog sig tiden att komma hem till mig och fira mig :D Plus GRATTIS till MIG Själv och Stefan som fyller samma dag som mig :)
Trodde dock att det skulle bli många fler och de man verkligen trodde skulle komma såg man inte röken av :/ Men de som kom gjorde mig varm om hjärtat <3
Idag vaknade jag av att jag hade så sjukt ont i vänster sida i magen att jag knappt kunde gå när jag skulle lämna Lilleman på dagis :( Aj ajajaj som F-N säger jag bara!!!
Har tagit 2 smärtstillande och än har det inte gått över :( Men hoppas att det släpper snart!
Inatt har jag haft så SJUKT ROLIGT och helt Galet kul med min söta gulliga bästa vän Paulina i telefon :)) Har nog inte skrattat så mycket på evigheter..Hahahaha.. Vi pratade i nästan 4 timmar om inte mer och jag låg dubbelvikt och garva så jag grät nästan. Den här bruden och jag VET hur vi ska Slå bort allt jobbigt omkring genom våra samtal om nätterna och alla dessa galna sjuka crazy ämnen vi samtalar om :D
PAULINA min ängel Du är bara precis som Jag lika galen och tokig och Jag Älskar Dig!!!!!!! ;)











Bara 5 min kvar :)

De sista 5 minuterna sen är man 40 år!! Ingen Ungdom längre precis..
Men vad gör det??
Erfarenheten blir mer och mer iallafall och det är ju en fördel med att bli äldre :))
Hoppas jag får en superbra dag och massa trevligt besök.
Grattis till mig själv och Hipp hipp hurra Carina på Min 40 års-dag :)


Mina Barn och Jag 2011 :<3<3<3

Mithra min dotter 13 år 2011

Fatima min Dotter 16 år 2011

Cim Min Dotter 21 år 2011

Min Son 3år 2011

Jag :)






Känslor kan man inte styra över !!

...........Du har en.................plats i mitt............
.........Hjärta, en plats.......fylld med både..........
.....glädje å smärta,den delen kan Du aldrig......
.....ta ifrån Mig, Inte ens om någon Annan ........
.....skulle få Dig. Nej, Dig kommer jag Aldrig.....
........att Glömma. I mitt Hjärta ska jag Dig.......
.........Gömma. I ett hörn kommer Du Alltid.......
...........att Finnas. För Du är en människa.........
..............Jag vill Minnas. Tro det eller..............
..................Ej, Jag kommer Alltid....................
............................. Älska ..............................
...............................DIG................................

Sista dagen man är 39 år :/

Idag är sista dagen man är 39 år :/ Känns ganska bra faktist.  Har funderat hela dagen på vad man ska förbereda inför morgondagen!!! Man vet ju inte Hur många som kommer.. OM någon kommer och Vilka som kommer isåfall för att fira min 40årsdag.
Vad ska man bjuda på??? Tårta, Middag, Smörgåsar eller vad??? Har ju ingen lust attt stå och fixa massor och så kommer ingen :/ Eller att man Inte fixar något och så kommer Massor av folk :/
Ghhhhhaaaaaaaaaaa...vad jag hatar detta att Inte veta!!!! Det har ju hänt i mitt liv ett antal gånger att man står med mat och tårta och andra godsaker på sin födelsedag och så dyker INGEN upp !!! Hur kul är det att få kasta allting och att ingen kommer ihåg ens födelsedag :(
Neej jag måste tänka ut något nu... Så jag kan få njuta av de få timmar som är kvar av detta dygn som man har kvar som 39åring :)
Och se fram emot att bli 40 !!! Folk säger ju att Livet börjar efter 40 så jag undrar och är nyfiken på: Vad ska hända och Bli och vad ska livet ge mig som jag inte redan har Upplevt eller varit med om??? Spännande spännande... :)
Det kan ju knappast bli Värre än det har varit iallafall... (Hoppas jag)...
Ha en bra dag och Bus och Galenskaps kommer alltid komma in i mitt liv även efter jag fyllt 40 :) Och det BJUDER jag på!!!
Några frågor på det????

Styrka genom Erfarenhet !!!

Detta är till alla Starka människor, som har gått igenom en hel del i livet och överlevt!
Jag är Stark för jag känner till Svaghet, Jag har Medkänsla eftersom jag har Upplevt Lidande,
Jag Lever för att jag är en Kämpe, Jag är Klok eftersom jag har varit Dum, Jag kan Skratta för jag har känt Sorg.
Jag kan Älska eftersom jag har känt Förlust.


I motgångar prövas Vännen!!!!

Känns som ingenting är roligt längre :(  Nu har det gått 3 veckor som jag mått SKIT o det känns inte som det blir bättre utan tvärtom istället!!!
Jag Hatar att känna såhär. Jag hatar att må såhär. Och OM man vaknar någon dag och det känns som man mår Ganska bra eller Lite bättre så Pang så kommer det ett Fucking sms eller samtal som förstör hela jävla dagen!!!!
Det slår ALDRIG fel!! Och då är man nere i skiten igen och mår åt helvete. Hur man än försöker att kämpa varje dag så får man inget ut av det utan man lever som i en jävla bubbla och som en robot. Man gör sina MÅSTEN... typ gå med lilleman till dagis, laga mat och tvätta.
Mer då?? Jo ligger i sängen med täcket över huvudet och mår skit, Gråter och man ser inget hopp och ljus utan allt känns som ett mörker och en tunnel man aldrig kommer ut ifrån :(
Man pratar med någon och de frågar hur man mår... Man berättar 0,5% och de säger men Carina ta dig ut lite..gå in till stan..träffa folk..umgås med någon.. gå och fika..Luncha och hitta på saker...osv osv... Javisst det kan jag göra men Hur kul är det och göra allt detta ENSAM????
Vad ger det mig och Vad får mig att må bättre av det??? Ensam är jag hemma också. Och när man frågar någon om man ska hitta på något eller fika eller träffas eller vad som helst så  NEEEEJ de orkar inte, Har inte tid, Har inte lust m.m... Men att jag kan höra av mig när jag är Barnledig tycker de!! Sen när man blir barnledig efter mycket Om och Men så.... NEEJ då finns det ingen ändå.
Men men det är ju det som är Verkligheten!!!!
När man behöver någon som mest finns det ingen.
När man mår som sämst prövas vänskapen.
Och när man behöver stöd så är man Luft.
Det slår Aldrig fel!!!!!
Men de gånger det går bra och man mår bra eller andra behöver hjälp, stöd eller när man har något som andra kan vinna på det på min bekostnad DÅÅÅÅÅÅ duger man och DÅÅÅÅÅ är jag så grymt intressant och Viktig.
Helt förbannat jävla sjukt!!!!!!
Men men man FÖDS ensam och Man DÖR ensam så då ska man väl leva sitt liv i både framgång och Motgångar ensam???
Att man Får depression och mår skit är Ingenting man har valt själv!!! Det är ingenting man Vill ha eller Längtar efter att Ha!!! Och det är ett Helvete att komma ur ENSAM!!!
Jag hoppas av hela mitt hjärta att det ska gå över och att jag ska kunna må bra, vara glad, njuta av vad livet har att ge mig. Och att VISSA kan fatta att de gör inte saken bättre genom att Trycka ner mig, Knäcka mig eller trampa på mig ännu mer när man är inne i en depression!!!!
Men tydligen Mår väldigt många BRA av att se mig må skit och de njuter väl av att även den Starka kan vara svag nu. Det är ju så föbannat lätt att bara stå brevid och se på när någon trycks ner och sen låtsats att allt är skitbra och man ska "Leka" upptagen eller låtsats som ingenting.
Man kan ju undra Vad man gjort för fel i detta liv för att få uppleva att bli behandlad och må såhär??
Vad man än säger, gör och försöker så är det Alltid fel och man är inte "Fin nog" för att passa in eller lägga tid på.
Och man ska få höra gång på gång vilken dålig mamma man är, Vilken smuts man är, Vilken skit man är, att man inget är värd, att ingen tycker om en, och att man inte gör ett skit som är bra!! Allting är bara fel fel fel. Jag kämpar Varje jävla dag för mina barn, för att klara av dagen och för att se någt ljus framåt i allt jävla elände man har. Men ändå duger man inte. Ändå duger det inte för vad man gör!!
Jag har nog ALDRIG kännt mig så Värdelös och Bortglömd och Nertryckt i hela mitt liv som jag har gjort den senaste tiden!!! Att hela tiden få HÖRA alla ens fel och brister är ingenting man mår bra av precis. Och Jag VET vid det här laget mina FEL jag har..det har Ni varit så jävla duktiga på att Via och Poängtera. Tack För Det!!!!
Och nu vet jag vad de flesta tänker: Men Carina skit i vad de säger och Ta inte åt dig!!! Javisst det är enkelt att säga men JÄVLIGT svårt i praktiken. Är man för det mesta ensam hela tiden och hela dagarna och inte har så mycket social kontakt så Tar man fan åt sig när dessa påhopp kommer via telesamtal eller sms eller mail. Då är det inte lätt att bara Skita i eller inte ta åt sig!!!
Och TYdligen så Duger man inte som den Carina man är. Tydligen så vill Folk man ska vara Någon annan eftersom den Carina jag är INTE är bra nog och den Carina är ju bara så FEL!!!
Nee ju mer man är sig själv desto mer Ensam är man!!!
Vill man bli Omtyckt, Älskad, Accepterad eller behandlad med Respekt så För Fan VAR INTE DIG SJÄLV utan Spela någon du INTE är!!!
Så funkar den här jävla stan och de flesta folk i den här egoistiska skitstan. Ingen är bättre än den andra Fast de flesta tror det!!!
Usch och Fy fan. Inte lustigt man mår som man mår.
Men jag ska inte tjata mer om detta. Jag ska inte sitta här och Beklaga mig och tycka synd om mig själv!!! Jag VET att jag är en Kämpe och jag Vet att jag kan klara detta Ensam som med allt annat i mitt liv jag har gjort. Jag tycker mest synd om mina barn som ska behöva se hur falska vänner och omgivning kan vara. Och jag tycker synd om ER som Letar mina fel och MÅSTE stämpla in dom i mitt huvud gång på gång.
Ni har fan inget liv och Ni är inte mina vänner längre!!!
Ni kan Ta era nertryckande ord mot mig och köra upp någonstans där solen Aldrig lyser!!!!!

Har Jag Jobb??????????

Du undrar om jag jobbar?? Ooh JA, JAG ÄR MAMMA.
Det gör mig till en väckarklocka, kock, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en festarrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare.
Jag har aldrig semester, betalt när jag är sjuk eller lediga dagar.Jag jobbar dag som natt.
Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv.
Och du frågar OM JAG JOBBAR??????

Tänkvärt !!!!

Ett NEJ kan vara ett JA till Livet :) !!!!!

Några ord om Min Son <3

Hemma med Min Älskade son nu i 2 dagar då hans dagis är stängt :) Mys Gos Och Bus o Lek i mängder!!! Tur man har sin Lille Prins för han ger mig Så mycket i mitt liv som han själv inte kanske märker :)
Att något så litet kan ge så Mycket och att något så litet kan vara så stort i ens liv <3
Min son är min Guldklimp och Prins i mitt liv!!!
Så mycket som han och jag har kämpat ihop ensamma och gjort att vi har det speciella band mellan oss är helt otroligt. Han är ett Mirakel min Lille son. Ett Mirakelbarn som Aldrig ger upp ...det har han bevisat så många gånger.

Frågor + Svar V: 36

1. Vart jobbar du någonstans?
Jag är arbetslös just nu men har praktik då jag är inom Fas 3 just nu.
2. Vad är din högsta önskan förrutom ngt som handlar om dina barn eller krig eller hälsan?
Att jag ska få känna mig Lycklig.
3. Har du körkort? Ja jag har körkort :) I dec har jag haft det i 22år :))

4. Är du Gift, Singel, Sambo nu? Singel men det finns en person i mitt hjärta <3

5. Vad ska du göra på din 40årsdag? Inget planerat än men jag hoppas slipper fira den ensam :)

6. Hur många syskon har du? Jag har 3 syskon. 2 Lillasystrar och 1 lillebror som tyvärr lämnade detta liv nu i år 2011 :(

7. Vad är det svåraste med att vara ensamstående mamma? Att orka kämpa och klara av allt ensam som man annars skulle vara 2 att dela det med.

8. Hur blir man en så stark person som du är och orkar gå egenom allt som du har gjort? Oj oj oj hör ofta detta men det konstiga är att andra ser mig som en stark person men jag själv känner mig som en svag person. Och hur jag har blivit den jag är är nog för att jag varit så nere i botten och lyckats ta mig uppåt och kämpat och det gör nog varje person starkare o starkare. Ju mer motgångar och hinder man klarar att ta sig över desto starkare blir man efterråt. Men ni SER en sak och jag KÄNNER mig som en annan :)
9. Vad skulle du göra om du vann 10 miljoner? Jag skulle ge bort hälften minst till mina barn, familj och de vänner som funnits i mitt liv när jag behövde det som mest. Samt så skulle jag betala utgifter och sen skulle jag lägga en summa pengar på att få fram fler herrbärge och att hjälpa uteliggare i sverige. Det ska inte behöva finnas ens i detta land år 2011 !!!!

Fredag..

Idag har jag haft besök av mina föräldrar och min söta mormor o morfar som har kommit och firat min födelsedag 6 dagar för tidigt :)
Sen åkte vi upp till polisstationen och fixade Pass till Mithra för hon ska åka till London i oktober :) Min största dotter Cim är i Thailand just nu och ska vara där i 3 veckor och Guuuuuuuuuuuuuud om man hade varit i samma värme som hon nu :) Hatar kyla och detta gråa trista höstvädret. Burrrrrrrrrrr...
Elias min Guldklimp till Prins har varit helt underbart mysig ikväll och vi har haft fredagsmys han och jag då Mithra och Fatima har Pappahelg den här helgen. Synd bara att Elias somnade så tidigt för det är ganska ensamt och tråkigt att sitta själv en fredagskväll.
Funderar på om jag ska färga mitt hår nu inatt för jag somnar ju ändå inte på ett antal timmar ännu då jag har svårt att somna om kvällarna och nätterna :( Ett ständigt problem varje natt. Det blir Brunt och Röd färg jag kommer blanda ihop så får man se hur det blir.. :)
Idag fick jag ett sms och jag säger bara att Idioter finns det gott om i den här världen iallafall!!!!! Herregud Vilka tror en del att dom är?? Och hur dum i huvudet tror de att Jag är egentligen??? NEJ nu har jag slagit näven i bordet och visat vart skåpet ska stå!!!! :) Det var Fan på tiden...och faktist känns det jävligt bra än sålänge iallafall att jag gjorde det ;) Duktiga Jag!!!! :))


Varsågod !!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag föddes utan att be om det & jag kommer dö fast jag
inte önskar det. . . Så låt Mig åtminstone leva som JAG vill !!!!
Jag kom inte till världen för att tillfredsställa DIG !!!!. Och om
Du inte gillar nåt hos Mig, Skriv det på en lista, Vik den ett par
gånger & Stoppa sen upp den nånstans där solen Inte skiner...

Ni svek mig så jävla hårt !!!!


Våga Ha och Visa Känslor...

Skulle vilja ligga i sängen hela dagen och dra täcket över huvudet..som så många dagar jag redan gjort nu.
Men plikten kallar och mammarollen är ett Måste. Tvätta och städa o laga mat och ge råd och vara en bra förebild till sina barn!!!
Varje dag och lära dom att inte ta något skit och hålla huvudet högt och vara starka inom sig o uttåt sett.... Samtidigt som de ser att Man själv INTE är det man försöker lära ut.
Barn Ser och Vet och Fattar mer än vad man tror!!! Och vem försöker man "Lura" genom att låtsats att man själv är den man uppfostrar dom att vara?? De får två olika bilder..
De hör och ska lära sig en sak men ser en annan av oss som ska lära dom :@
Nej våga visa hur man mår!! Våga berätta vilka Misstag opch Fel man själv gjort så DE inte hamnar i samma situation som än själv!! VÅGA VISA alla sina känslor och håll inte inne med något.
Jag uppfostrar mina barn för att de ska lära sig behärska sina känslor och inte gömma dom o förneka dom. Mina barn ska lära sig att Känslor är bra och jag vill INTE att mina barn ska vara och bli Känslokalla och ha hjärtan som stenar.
Mina barn ska inte skämmas för att Prata känslor, Visa känslor, Vara ledsna och Gråta samt dela med sig av allt det Glada och Fina och det Underbara !!
Man ska Alltid gå efter sina känslor sägs det men så FÅ människor som Vågar visa dom!! Varför ???
Vissa tycker att Visar man känslor så är det SVAGHET...
Vissa tycker att Visar man känslor är det STYRKA...
För Mig och i min värld och min syn så ser jag ÄRLIGHET i de som Vågar visa sina känslor och det är STYRKA av högsta grad :) men som också kan tas som en svaghet av andra .....


Ensam är stark men tillsammans är vi oslagbara <3

Ensam är Stark men Tillsammans är Vi Oslagbara <3

Snart Födelsedag också :/

Upptäckte just nu att det är bara 9 dagar kvar tills man fyller år !!!! Jösses.. Då Fyller man 40 och som vanligt så är man ju INTE barnledig när man fyller år :(
Det finns ju inte att man En enda gång kan få vara barnledig på sin födelsedag och Inte ens när man fyller Jämt :/
Hade varit kul att göra något kul eller kunnat åka iväg en vecka utomlands där det är sol, bad och Värme och bara Njuta :)) Mmmmm det hade varit UNDERBART!!
Ta mig dit !!!!!!!!!!!!

Jaha Tisdag då..... !!!

Eftersom jag inte mår så bra så vet jag inte vad jag ska skriva... Därför lägger jag in en gammal bild på mig där jag ser ut att vara Glad och må ganska bra :))
Bilden är från 2008 och 4månader efter jag fick min lilla son <3
En bild tagen 4 månade efter jag födde Elias min son :))

Jag På min Balkong !!!


Så var denna vecka slut !! (Skööööönt)

Idag Söndag har varit en ganska kämpig dag att ta sig igenom :O Jag är inne i en depression och det kommer nästan varje höst men i år kom den jäkligt tidigt :((
Plus att lite annat runt omkring gör ju inte så det blir bättre precis utan tvärtom :/  Så detta är verkligen en prövning i mitt liv att verkligen Kämpa sig egenom och som jag får göra för det mesta helt ENSAM också.
Idag har jag suttit ganska mycket på balkongen i solen iallafall och min son Elias och jag har lekt hur mycket som helst :)) Men barn är märkliga för de Ser och Känner precis hur man som förälder mår och iallafall min son blir extra kramig och vill ha mysstund och säger flera gånger: Mamma vet du ensak?? Nej säger jag. Han säger: Jag Älskar Dig Jätte Mycket :)) Och Just när man mår som sämst så kommer dessa äkta ord från hans mun och det är precis det man behöver just då <3<3<3
Sen har jag haft besök en stund av en familj och det var trevligt för besök får man inte mycket av när man inte mår bra kan jag lova Även fast det är besök man kanske behöver för att "Komma ur sin Bubbla" man hamnat i. Tack för besöket idag Familjen Bjurström :))
Samt har jag haft ett mycket roligt och kul konversation på chatten på facebook med min vän Liza. Hon och jag alltså säger jag bara. Mår vi dåligt båda två samtidigt så kan vi verkligen få varandra att skratta när vi sätter igång...Herregud alltså :D Liza du är underbar ska du veta :)) och lika knasig som jag när man blir arg ;).
Mina flickor Mithra o Fatima får man nästan boka tid hos för att de ska ha tid att umgås med sin mamma..nej så farligt är det inte :) ...men nästan. Mina sötpotatisar <3 Två tonårs tjejer i huset har ju sina För-Nackdelar ibland.
Imorgon ska jag på informations möte på Arbetsförmedlingen och det känns väl sådär ..är inte så mycket FÖR infomöten faktist men men vi får se vad det kan ge för info som man nu ska veta.
Ha en God Natt och Sov Gott. Jag ska bära över min son i hans säng nu för han ligger brevid mig i min dubbelsäng och han har lagt sig på tvären så jag är uttryckt i ena kanten av sängen och är på väg att ramla ner. Denna Lilla Man tror han äger hela världen ibland :) ..min lilla prins i mitt liv <3
Dröm Bästa för det hoppas jag att jag kommer göra!!!
John Blund är på besök nu... Zzzzzz...Godnatt :)

Knasbild på mig :)

Får mina knas ryck då och då..hahahaha.. Men det är Jag och sån är Jag!!!!

Söndag!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag ladda batterierna till Kameran så jag kan fota min vardag och lägga in bilder här i samband med vissa inlägg :)

Sen ska jag laga mat nu så jag återkommer efter dagens sysslor för att skriva lite OM MIg själv sen osv.

HA DET SÅ JÄTTEBRA <3

Ni får GÄRNA lämna avtryck att ni varit här och kollat genom kommentarer, meddelande eller vad ni vill :))


TJINGELING !!

Ingen är Perfekt...Och Jag Är Ingen !!!

Ingen Är Perfekt och Jag Är Ingen !!!


RSS 2.0