Ibland måste man...



Glöm Folk från ditt Förflutna... Det finns en Anledning till att de inte finns med i din Framtid !!!

Sanningen Kommer Alltid Fram!!!!!

♣ Min Rygg Är Ingen Telefonsvarare!! Så Har Ni Något Att Säga Säg Det I Mitt Ansikte !!!




Give me The Answer...



I Want the truth...
From You..
Give me the Truth..
Even if it's Hurts me :(






My Son Is My Life <3<3<3

Hemma idag med en Mycket febrig son :( Min Lilla skatt ♥

Love is in the Air !!! <3

♥♥Kärlek Kärlek Kärlek..... Ibland Älskar man ordet Kärlek och sekunderna efteråt kanske man hatar ordet Kärlek



Just nu mår jag bra...
Just idag är jag stark...
Trala lalalala la...
Osv osv osv...

Så för att göra det hela kort mina Vänner/besökare:
Lite Kärlek kan göra en Människa enormt lugn inombords
samt att det kan förtrolla det som känts så jobbigt, tråkigt och negativt till något Positivt :))
Iallafall för stunden ...


♥♥ Så därför ska jag nu Njuta av det denna Söndag gav mig idag/Ikväll   ♥♥

Godnatt och Sov Gott !!!





This music I Love :))

Älskar den Här Låten <3<3<3

http://youtu.be/-K1fi17nebU

I Motgångar Prövas Vännerna!!!!

Panikångest säger jag bara!!!!! Man mår SKIT och inget känns kul och bra och man hatar allting i sitt liv!! Man önskar att en enda skulle ta sig tid att kanske lyssna, finnas eller stötta en när man är i en panikångest men ....????  Det är så enkelt att Undra och Fråga vad som hänt, vad det är och varför man mår skit men det finns inte en enda person som "Har tid, Ork att lyssna, stötta" eller finnas när man behöver det som mest.
Ren Nyfikenhet och sen skitsamma!!! Nej Tack det är inte det stödet och den person jag vill ska lyssna eller finnas för en vägg ger mig mer än den som Endast hör av sig av Nyfikenhet och inget mer!!! Tack men Nej Tack!!!
Och inte fan är man den som Ringer eller kontaktar någon och BER om hjälp eller nåt när man är inne i en Depression eller Panikångest!!! För man SER och Märker OM och VEM som Finns och Inte ändå och det är ju i Motgångar den Riktiga och Äkta vännen Prövas.. Tyvärr blir man besviken varenda jävla gång för alltid är det de man minst anar som Skiter i dig när man mår som sämst och det är de som "Inte har tid" eller är "Upptagna". Men att visa sin nyfikenhet och ställa 3miljoner frågor Vad, Vem, Varför osv det har de tid med... :/
Men jag har märkt att När det gäller andra så ska jag finnas, ställa upp, lyssna och stötta 24timmar och sen kan alla bara bajsa på mig när Jag mår skit!! Ju mer jag Kämpar och Försöker desto mer skit får man, desto mer trampar folk på mig och desto mer fel hittar de för att kasta det rakt i ansiktet på mig!!!
Jag är ensamstående och har 4 barn varav 3 bor hemma. Jag är arbetslös (Fas 3) och bortstött från samhället och man blir utnyttjad så företagen kan tjäna pengar på mig meddans jag får leva på Ekonomiskt bistånd.
Min dröm är att kunna få ett jobb och INTE behöva sitta hemma här som jag gör JÄMT!! Men tyvärr så har jag fel utbildning (hotell/restaurang) och jag är ensamstående så jag kan Inte få jobb inom det yrket som jag Älskar då jag inte kan jobba Kvällar och helger pga att jag har Pappor till Mina barn som MÅSTE jobba själva och INTE HAR TID att ha sina barn så JAG också kan få ett jobb. Neee bara DE får jobba och må bra så skitsamma med MIG som Uppfostrar och Tar hand om VÅRA gemensamma barn! Senska man själv behöva vända på varenda krona och må skit för att det aldrig går ihop varenda månad men ändå är det JAG som får skit för att jag är: Ett socfall, Värdelös mamma, Arbetslös som inte vill jobba, Som inte kan ge mina barn det de vill ha, En ren skit person och mamma rent ut sagt!!!!!!
JÄTTEKUL och Tack för det!!! Tur att NI är så jävla duktiga föräldrar då som gör ALLTING som Inte jag kan göra så ni kan Smutskasta och trycka ner mig och få mig att verkligen känna vilken värdelös människa man är i detta samhälle!!!!!
Sen Undrar NI och många andra Hur man mår och Varför man mår skit??? Lev själv på socialbidrag och säg Nej till jobb du får erbjudande om fast du helst mer än gärna vill säga Ja men att du INTE KAN ta jobbet pga att du råka ha EN förälder till ditt barn (DIG SJÄLV) samt att Du måste vara båda Mamma o Pappa på samma gång åt tre ungar samtidigt och att försöka hitta några minuter för att få lite egentid för dig själv..men Nejjj det finns inte.
Neeej ju mer man kämpar och finns för sina barn desto MER skit får man och ju mer ensam är man för Ingen jävel finns när man behöver det som mest!!!
Så alla NI som hör av er ENDAST för nyfikenhet FÖRSVINN från mitt liv!!! Och ni som är mina vänner och som Vill finnas och stötta, hjälpa osv Erbjud er hjälp för jag BER inte om hjälp för jag tar inte risken att få mer skit rakt i ansiktet när man väl ber om något!!
Just nu Hatar jag mitt liv för jag har INGET liv!!! Just nu vill jag gömma mig och bara gråta men jag kan inte för jag är Mamma och MÅSTE ta hand om mina barn. Jag vill bara skrika rakt ut men tyvärr så skulle ingen bry sig utan få ännu mer att kasta i ansiktet på mig!!
En dag ska jag se tillbaka och minnas Vilka som fanns när jag behövde det som mest och en dag så står ni där själva och behöver mitt stöd, hjälp och att jag ska finnas och lyssna!! Då ska jag påminna er om den här dagen!!!

Faaan jag blir Galen snart...

Har märkt att Vissa gör ALLT för att FUCKA mitt liv totalt!!!
Tack så Jävla mycket för det.. Hoppas ni mår jävligt bra och att ni Njuter fullt ut ordentligt!!!
Hoppas ni kan sova JÄVLIGT gott och med riktigt bra samvete när det kommer visas hur det även Påverkar mina barn och deras liv!!


Hur mycket man än Kämpar för sina barn och lever för dom och gör ALLT man orkar och kan och har möjlighet till så blir man bara Nertrampad Gång på Gång På Gång!!! Är det inte Myndigheter så är det sin omgivning. Hela fucking Jävla tiden!!! Vad FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN är det här för Jävla skitliv??
Och vad i helvete har JAG gjort för ont som ska behöva bli behandlad såhär och att det ska kanske drabba mina barn nu med????
Just nu HATAR jag det här fucking jävla Livet ÄRLIGT TALAT!!!!!! Man får fan inte ha en jävla hel dag som man mår ganska bra förrän NÅGON MÅSTE Knulla mitt liv och Trampa på mig Hela jävla tiden!!! I

Fuck You and Fuck This Life!!!!!!!!!!


Såklart !!!

Visste du att de människor som verkar Starkast är oftast de mest Känsliga?
~ Visste du att de människor som uppvisar mest Vänlighet är oftast de som blir Illa Behandlade?
~ Visste du att de som Tar Hand om Andra hela tiden är oftast de som Behöver det Mest?
~ Visste du att de 4 Svåraste sakerna att Säga är:
Jag Älskar dig,
Jag är Ledsen,
Hjälp mig
och
Förlåt ??!!




Haft en Händelserik dag så nu blir det ett varmt Mysigt och avkopplande bad :))





Sååå Jaaaaaaa...

Nu var det några dagar sen jag skrev men ibland har man Ingen lust eller Inte tid... Fast Man kan Ta sig till bara man Vill !! Så jag har väl Inte Velat skriva något... Hihihi.
Den här helgen som varit har varit som en enda Berg-Och-Dalbana med Underbara stunder då jag nästan vill Pussa hela världen men som gick över till att jag ville spy på Allt och Alla... Jaaaa jag vet att jag har väldiga humörsvängningar men det Bjuder jag på..Helt Gratis :) Bara att ta för sig..Hahaha..

Hos Tandläkaren gick det inte så bra med min son då han VÄGRADE öppna munnen :O Både Jag och Elias Pappa försökte få han att öppna munnen Men NEJ..Det kunde vi ju bara drömma om.. Ingen tandläkare skulle minsann få se hans tänder och han bet ihop så de nästan såg fastlimmade ut. Lilla fisungen <3
Lördag var det en myslördag hos Pelle och Elin med God mat och Dryck :) Sen blev det Aioli och möta min Monchicci Michelle och vi gick till Allstar! Mycket trevligt och där träffade man grannen och annat löst folk (hahahaha..).. Men det var Mycket trevligt därefter tillbringades natten på Mitt och Michelles egna lilla "Afternightställe" där det alltid är lika välkomnande och roligt ;)
Trevligt Sällskap, Många skratt, Nya bekantskaper och en Stund av Kärlek till och med är summan av denna helg :))
Det dåliga som var i helgen tog jag tag i idag och avreagerade mig lite..Vilket behövdes :))
Lite av Lördagen i Bild ...










Tack För en Super trevlig Lördag Pelle, Elin, Michelle, Personalen På Aioli och Allstar o Alla Andra Trevliga personer jag träffade under Lördagen och I helgen :))



If Life Gives.....

If Life gives
You a
dream... DREAM !!!
If Life gives
You a
hope... WAIT !!!


Now, If Life gives
You Love..
...Do Not Dream,
Do Not Wait
JUST LOVE !!!








Denna känsla vill jag Aldrig ska försvinna <3

Vissa Kvällar känns allting bara såååååååååå bra :)) Just ikväll fick jag en sån känsla <3
Mmmmmm vill stanna tiden och alla klockor och bara vara kvar i det som sker när man mår så bra :)
Det var längesen jag kände såhär.
Tänk om det alltid kunde kännas såhär och vara såhär. Då skulle jag Må bra och Vara glad och till och med Lycklig.

RSS 2.0