Trött!!!

Trött som f-n men så blir det när man jobbar långpanna varje dag!!
Idag har varit en mycket bra lunchdag och vi sålde slut på lunchen ganska snabbt :) Jag gjorde Benfri kottlettrad med potatisgratäng och brunsås och det var populärt :D


Foto: Michael Gharib
Älskar mitt jobb som Kock o Kökschef och all mat jag gör är hemlagat från grunden :)
Lagad med Kärlek till 100 %


Nu ska jag försöka sova så jag orkar med morgondagen och jag hoppas på en lika trevlig dag som idag förrutom vissa saker idag som gjorde att mitt humör vibrerade ganska rejält mot en viss person !!!
Ibland undrar man om vissa är födda med huvudet kvar under armen :/ Trögare människor har man sällan varit med om :@
Detta gör att jag exploderar och blir så förbannad för att folk inte tänker längre än näsan räcker!!

Nå väl.... Godnatt och Sov gott för det ska jag försöka göra så jag är pigg i köket imorgon då jag ska laga mat hela dagen imorgon..Det kallar jag Långpanna att jobba från morgon till kväll varje dag :)




Älskar mina barn , Min älskade Lillbror som är en ängel i mitt liv ♥
Ni är allt jag kämpar för och lever för !!!





Is this life...



Vill bara säga att jag Har haft Sjukt mycket senaste dagarna på mitt nya jobb :)
Är Kökschef och Kock på Skägget Mat o Dryck (Gamla Guldfisken)  och jag har jobbat 44 timmar på tre dagar inför öppningen som var idag. Det gick jättebra och jag har fått Mycket positiv respons från kunderna om min mat :D
Jag kom på inatt när jag kom hem att jag glömt att äta :/
Det blev nattmat av högsta kvalitet: ¤ knäcke med en Varma Koppen!! Helt jävla sjukt att man är kock och jobbat som en åsna men inte hunnit äta :@
Alla andra kockar går upp i vikt meddans JAG går ner i vikt :O

I allafall så kommer jag blogga mer framöver då jag får tillfälle och tid och ork. Men nu mina Älskade Bloggläsare så vet ni varför det varit lugna gatan på min blogg.
Puss och Kram och nu vet ni Vart jag finns om ni vill ha tag i mig eller jag inte svarar på telefonen.



Svek Lögner och Falskhet !!!!


I kärlek finns det Trohet
I Trohet finns det Kärlek..
...men Vad finns i Otrohet...???







:(

Som en Smäll Rakt i Ansiktet!!!!

Tack För det !!!
Hatar mig själv att Jag är så förbannat Jävla Godtrogen och Dum i Huvudet :/



Let The Rain Wash Away My Pain and My Tears :(









Direkt från Hjärtat :)

Lyssnar Njuter och Sååååå Mycket Känslor <3<3<3
http://www.youtube.com/watch?v=qZ0BzeYbRj4&list=PL78CF793211CC203E&index=27&feature=plpp_video

Kärlek av Högsta Grad <3<3<3

Hemma med Min Älskade son som fick vara ledig från dagis idag. Igår somnade han kl 19 och sov hela natten och till kl 9 imorse :) En riktig liten slöfis är han.
Tjejerna åker till sin Pappa idag och kommer hem igen på Söndag så den här helgen är det Jag o Lilleman som är hemma. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir väl Mys hela helgen som vanligt :))

Hittade den här bilden på Nätet och den liknar min Son när han är nyvaken :) Hahahaha...



Nu blir det en Dusch och sen fixa lite Lunch till min son och Kaffe till mig. Har fortfarande lite ont i magen idag men det känns inte lika smärtsamt som igår.
Veckan som har varit har fått mig att tänka extra mycket på hur fort livet kan ändra sig och hur fort människor kan ändra sig och hur mycket droger kan förstöra :/
( Läs tidigare inlägg från i veckan)

Vill bara säga att INGEN o INGET kan vara viktigare än sina egna barn och Vad man än gör och Hur man än väljer att leva sitt liv ska man ALLTID sätta sina barn på första plats. Det handlar om att Kämpa, Satsa, Offra och Vara en Bra förebild för sina barn o att Visa o Lära dom att De är viktigare än Alla och Allt annat!!

Mina barn är Mitt Liv och Mina barn är Näringen och Ljuset för att Orka och Kämpa :)
Och av mina barn Får Jag den mest Ärliga och Renaste Kärlek hur jag än mår och vad jag än gör och hur jag än har levt mitt liv.

Visar man Kärlek...Så Får Man Kärlek!!
Känner ens Barn att DE är det viktigaste som finns..Så kommer Du också vara det viktigaste för dom i deras liv!!
Lär man sina barn att Kämpa, Orka och att inte ge upp så kommer dina egna barn klara Motgångar i sitt liv också!!
Allt hanslar om att Vakna och Se att INGEN o INGET är mer värt än sina barn,,,INGET o INGEN är viktigare att kämpa för än sina barn!!
Livet är alldeles för kort för att kasta bort på saker som inte ger mer än vad sina barn kan ge!!
INGET o INGEN kan någonsin ge Dig mer än vad dina barn kan ge och INGET o INGEN finns vid din sida i alla lägen OM man visat att de är det viktigaste som finns.
JAG ÄLSKAR MINA BARN ÖVER ALLT ANNAT ch det är DOM som varit orsaken att jag orkat kämpa för DE har ALDRIG svikit mig utan ALLTID Älskat mig hur jag än har mått och vad jag än har gjort :))

Varför???
Jo för de har Kännt och Märkt och Sett att DE är viktigare än ALLA o ALLT annat i Livet :))



♥♥♥  Jag Älskar Er ♥♥♥

Utan er hade Jag inte funnits idag. Utan er hade jag Aldrig orkat Kämpa. Utan er hade jag Gett upp för längesen.
Livet är inte en dans på Rosor men Ni mina Älskade Solstrålar Ni är Styrkan i mitt liv och Kommer ALLTID att vara det :))
Ni är Essen i en kortlek som inget kan slå :)
Och Jag är så Jävla Stolt att Just NI är mina barn och att Just Ni är mina Ess.. Mina Fyra barn i mitt liv som ger mig styrkan att övervinna allt :))




Så Rent och Äkta :))



Idag har jag legat sängliggandes Hela dagen efter att jag lämnade Lilleman på dagis :(
Jag känner mig helt Slut och Trött och magen känns som en uppsvälld Fotboll.

Varför?? Jo det som alla kvinnor har 1 gång i månaden MENS :/

Det känns som man fått en Betongklump över hela mig och varje månad samma sak just första dygnet jag har Mens :(

Förrutom det så Mår jag Jättebra och Livet går framåt med massa possitiva energier :)
Massor av saker händer i mitt liv just nu och det är bara så Bra saker. Jag njuter och Äntligen får man känna att livet inte bara är Hinder och massa motgångar som jag har haft i alldeles för många år innan.

Nu är inte allt bara svart och det känns inte som livet är grått o trist mer.. Ju mer motgångar man klarat och ju mer skit man orkat kämpa sig egenom desto mer får man tillbaka :)

Nu är det min tur och Nu är det Jag som Äntligen kan få må bra :D



Nu är det dags att Ta vad Livet har att ge mig och även om man har och får en dag som den här idag att man känner sig överkörd så Vad gör det?? Imorgon är en ny dag och Idag behövde jag ha en slapp och slödag :)

Ikväll blir det mys och soffhäng med mina barn och bara njuta av hur mycket Jag Älskar Dom ♥
De ger mig Allt i livet man behöver och Hur man än mår och hur man än gör fel och misstag så känner jag att Mina Barn Älskar mig som jag är :))

Min son sa till mig häromdagen när jag hämtade han på Dagis och jag höll på att klä på han i kapprummet:

- Mamma Vet du en sak??
- Nej vad då hjärtat, sa jag.
- Vet du...mamma.. Du är Solen i min liv när solen är borta ute !!


Min älskade son är 3,5år och detta kom Spontant och rakt från Hjärtat.. Jag och en Fröken bara stod och tittade på min son och jag tänkte

Åhhhh min Älskade lilla pojek vad fint och sen kom tårarna.. Jag blev så Rörd och varm och det kändes så Grymt Äkta och att det var rakt från hans hjärta :))

Fröken bara stod o gapade helt chockad och sa Men guuuud det var nog bland det finaste jag hört från en 3 åring på väldigt väldigt länge :) Det var nästan så hon också fick en tår i ögat.

Detta är Äkta Känslor och Kärlek... Detta är vad jag menar att Mina Barn ger mig ALLT och De betyder ALLT för mig.

Deras kärlek är 100 % Rent o Äkta och det gör att man har orkat kämpa sig egenom de motgångar och all annan skit man har gått egenom occh de ger mig styrka att Inte ge upp även att det har kännts hopplöst många gånger.

Ha en bra Dag/Kväll för det ska jag Ha ♥



Det Går Bra Nu :))

GOOD MORNING :))
Vad vore livet utan kaffe?? Jo ett liv utan att vakna utan man lever i sin sömn dygnet runt :)

Jag ÄLSKAR kaffe och skulle inte klara en dag utan Kaffe.

Idag är en bra dag för jag har massa roliga ärenden och möten och så ska jag ta mig tid att gå och handla lite kläder till mig själv :)

Har inte haft tid till det på Väldigt länge.. Städade och Rensade mina garderober igår och jag har Grymt Mycket kläder men tycker jag är värd att kosta på MIG något nytt för en gång skull :))

Ha en superbra dag för det ska jag ha!!!

Nu blir det En Dusch och sen Ta tag i min dag :))




Vill bara säga att Jag Saknar min Lillebror så GRYMT mycket och att han finns i mina tankar dygnet runt och saknaden är så stor....♥♥♥

Igår var det exakt 9 månader sen han gick bort :(
Jag Saknar Dig Enormt Mycket!!!



Det Var det Minsta jag kunde göra...

God Morgon!!!



Gick till dagis och Lämnade min Älskade Son och på vägen hem precis när jag var utanför min port och skulle gå in så hörde jag en röst som skrek: Carina Hallåååå....

Jag vände mig om och såg en Mager, blond, Smutsig, Sliten, Nerknarkad Tjej...

Kunde inte tro det var sant... :( Detta var en Gammal vän/ granne till mig sedan Många år tillbaka och då var hon en underbar mamma till sina barn och hon var väldigt huslig och omtänksam för att barnen skulle ha det bra...

Nu... :  Sluddrande, Speedad, Tuggade omedvetet med käkarna, smutsig och mager och knappt klädd för årstiden precis.. Hon såg så sliten och nere ut och det var som att se ett spöke rent ut sagt :(

Hon var så glad när hon såg mig.. Hon stod där med en cykel full av Påsar, väskor och ja skräp och gud vet vad.

Vi stod och prata lite och till sist Bjöd jag upp henne till mig.. Jag var tveksam länge men samvetet och magkänslan sa: Det är det minsta du kan göra!!

Hon var frusen och hon berättade hur hon levde nu när jag frågade henne och hon sa att med dig Carina kan jag vara ärlig och säga exakt som det är utan att skämmas...För jag VET att du tycker om Mig som den jag är och det har du alltid gjort.
Hon visade ingenting på att hon VILL sluta med droger,,eller försöka få hjälp.. Och jag sa rent ut att Förlåt men du ser fördjävlig ut gumman...

Hon tog det bra och tog inte illa vid sig alls...bara tittade ner i golvet och var tyst.



Jag Sa till henne: Gå och häll upp ett bad gumman..Tvätta dig och så kom ut sen hit och ät lite mat. Jag fixar rena nya kläder åt dig och fixar ditt hår lite. Hon sken upp som en sol...fast hon var jätte påverkad av droger och stod och tugga och prata med sig själv med stirriga ögon.

Jag kokade soppa åt henne då hon hade Tandvärk och inte kunde tugga för smärtan.. Hennes tänder var KATASROF...
Jag fixade ett varmt, skönt Skumbad och leta reda på rena kläder åt henne.. Jeans, trosor, bh, tröja och jacka jag inte använder..

När hon klädde av sig så hade hon blodat ner hela sina trosor och byxor och gud vet hur länge det hade pågått... Ojdå sa hon och skämdes lite..jag har visst inte slutat blöda.. försökte hon säga lite ursäktande...

Hennes armväck var sönderstuckna och jag kände hur tårarna hängde i ögonen på mig... Stackars Tjej och Varför varför varför...???

Förbannade Jävla Droger och Sprutor tänkte jag.
Denna Tjej Mamma Vän har lagt ALLT det hon hade i droger, knark och ett jävla uteliggarliv nu...
Hon berättade att hon ibland bor i en husvagn som står öde lite utanför Linköping och annars är hennes hem det som fanns på hennes cykel.. :(

Hon har Knappt någon kontakt med barnen, Utnyttjad av förbannade jävla pundare både genom kriminella saker samt för de som vill ha sex.. Fy Faaan säger jag .. Jag blir så jävla ledsen och arg på en gång!!!

Iallafall så Kastade jag hennes blodiga, smutsiga kläder och hon fick rena kläder och blev nyduschad.. Hon var jätte hungrig och åt sig mätt och pratade om allt mella himmel o jord men allt handlade mest om " En knarkares tankar, liv och hur man ska fixa knark och göra småbrott för att få pengar till att överleva).. Inget annat var mer viktigt än det i hennes liv just nu..

Efter ett par timmar gick hon och sa Tack Carina.. Detta ska jag Aldrig glömma och Du är inte som alla andra för du har ett Hjärta av Guld.. Sen gav hon mig en bamsekram och Gud vet när man ser henne nästa gång,,,Om man ser henne någon mer gång.. Hon var Långt nere i skiten och det går så fort... Men detta var det Minsta jag Kunde göra för henne just idag,, just nu..


Det finns de som skulle Skita i henne och låtsats inte känna henne, höra henne eller se henne istället... Vem skulle ärligt talat ens ta hem henne för att ge henne lite Mat, Rena kläder och att låna badrummet för att bli ren????
Väldigt Få kan jag svara på!!!!!

Även att man får skrubba hela badrummet med alsolsprit och alla rengöringsmedel man har efterråt.. För man vet ju inte vad en Missbrukare kan ha.. Inget illa menat..Absolut Inte men man måste vara säker och jag har ju Barn också.

Jag önskar av Hela mitt Hjärta att Alla NI som SER eller KÄNNER eller VET någon som är nere i skiten eller inte har något hem osv... Tar sig några minuter, timmar i sitt Upptagna liv och Gör en liten sak för att hjälpa.. Det behövs inte mycket.. det lilla kan hjälpa mycket för stunden för dessa människor..och jag SVÄR att DU kommer må mycket bättre inombord för det lilla man gör.. Man KAN om man bara VILL!!!

Detta var Min Goda gärning idag...Även om det var en piss i havet för vad man Kan göra..
Men bättre än Ingenting alls..!!









Snööööööö :)



Idag ska jag och Min Älskade son gå ut och leka lite i det snö som kommit igår och inatt... Inte så mycket snö men vi ska njuta av det lilla som finns :)



Ha en Skön och Mysig Söndag för det ska Vi ha :))



Easy Come..Easy go... :)



Idag är det LÖRDAG!! Och igår kändes hela dagen som en LÖRDAG... Så den här veckan för mig har inte haft EN Fredag utan TVÅ LÖRDAGAR :)) Men vad gör det?? Hihihi.....

Har varit Lite barnledig och Vad har jag Gjort???.... Jo jag har SOVIT och BADAT och ätit massa onyttigt och legat i soffan :) Hur skönt som helst..Och Välbehövt!!!

Idag ska jag och Min Älskade Son ha en Heldag med Film, Soffmys och 9 st nya Mr.Bean filmer :))
Han ÄLSKAR Mr.Bean både den tecknade och vanliga så såklart har JAG köpt dessa fimer åt honom ...hihihi....

Imorgon kommer Tjejerna hem och JAG HAR LÄNGTAT MASSOR efter dom ♥♥♥

Jippi...!!!!!

Veckan som kommer ska bli mycket händelsefull och Rolig ;)

Men just nu är det bara Lördag och nu står det MYS på schemat hela dagen och hela Kvällen :))



Ha en SUPERBRA Lördag och Ta Hand om Er... Mys kramar och Soffmys från mig och min Son :))


Today its a Good day :))



Vaknade På Bästa sätt idag med En Mycket Trevlig Frukost och Morgon mys :)
Så den här underbara dagen började med ALLT man vill en dag ska börja med ;)
Det händer så mycket BRA i mitt liv just nu och idag har jag en hel del viktiga och Väldigt Roliga möten :))
Saknar mina Tjejer ♥ som är hos sin Pappa tills på Söndag men nu är det ju bara några få dagar kvar tills de är hemma igen :))
Lillfisen är på Dagis och var tröttare än en sengångare imorse när han skulle upp till Dagis... Min Lilla skruttunge som Jag Älskar såååååå mycket ♥

Nu blir det in i dushen.. fixa sig lite och iväg och Jag Mår Såååååååååååå Bra i mitt Liv Just nu ska ni veta :))

Efter Regn kommer Solsken sägs det och Hela 2011 var ett enda stort Regnmoln och Nu lyser Solen mer än någonsin för mig detta år ♥

Äntligen får man Bekräftelse och Valuta för alla de hinder man Orkat och Kämpat sig över Ensam under en Mycket Lång tid :)
Världens Störta Kram till er Alla mina Vänner, Nära och Kära, Besökare och Fb-Vänner :))



Ha en Superbra Trettondagsafton för det ska Jag ha :))


Vi ses i Drömmarna Inatt Honey <3

Ja jag vet att jag inte Bloggat på ett Par dagar :/ Men jag har faktist bara njutit av de dagar och timmar detta år 2012 har gett mig till en början :))

Jag är så Förbannat Glad att 2011 är slut och att 2012 Äntligen är Här och Nu!!
Imorgon är en dag jag ser mycket fram emot för då är det ett steg närmare om vad som komma skall detta år :)) .....Ja det är hemligt än sålänge fortfarande ..hihihi...Håll er till tåls mina Vänner och Besökare :))



Kan tala om att detta år känns som det är MITT år och Ett Lyckoår :)) Hoppas det håller i sig lika bra som detta år började :)

Så därför vill jag bara säga att Just Nu Mår jag BRA och Har endast ljusa saker att se fram emot :))

Så mina Kära Vänner, Ovänner, Bloggläsare och Facebook kontakter Nu ska Denna Kvinna och Blogg Ägare krypa ner i soffan med en Kopp Varm choklad och tända lite ljus och en nattmacka och sen krypa ner och sova min skönhets sömn med ett leende på läpparna och in i drömmarnas värld.


Godnatt och Sov Så Gott och jag lovar att jag ska skärpa mig o föröka göra någon form av inlägg nästan varje dag ;)
Natti Natti Natti Natti från Denna Röst i Natten ♥

RSS 2.0