My heart cry.. And it's real !!!

Idag har jag och min son varit i Kyrkan hela dagen :) Det var något advents evenemang och det fanns Loppis, Lotterier av alla de slag samt Fiskdamm och annat roligt :) Alla intäkter gick till det jag BRINNER mycket för Hemlösa och Stadsmissionen ♥ Så självklart så Köpte vi massor både på Loppis och Lotter samt fiskade fiskdammen och fikade flera gånger. Allt för att bidra med så mycket man kunde :))

Hjälp till DU MED!!!
→ Linköpings Stadsmissions gåvobankgiro: 900-8780 ←


Jag skulle vilja att ALLA skulle hjälpa och bidra med något för Alla de Hemlösa och ALLA uteliggare i detta land!! Det ska inte ens finnas eller förekomma i Sverige år 2011 eller snart 2012!!! Helt sjukt och helt makalöst i ett Land som Detta!!


Tände också ljus i kyrkan för min mycket Älskade och Saknade Lillebror ♥♥♥
Saknar han så sjukt enormt mycket även att jag VET att han finns intill mig och nära mig hela tiden.
Har känt att han finns extra starkt och extra mycket i mitt hjärta och i tankar just idag..Fast jag inte vet varför det känts så starkt. Men iallafall så Älskar jag och Saknar jag han enormt mycket och jag skulle vilja krama han och aldrig släppa taget.

Ta vara på Livet och Gör ALLTID minst EN god gärning om dagen för VILL man så KAN man!!

Nu ska jag Krypa ner i sängen och Mysa med min son som sover så gott och tänka på att JAG iallafall har gjort min goda gärnig idag för de som verkligen behöver det såhär års!!!

Godnatt och Puss min bror och Puss mina Älskade barn o Mina Äkta vänner :)




All Day..All Night..Wtf !!??

Har inte skrivit på en vecka nu men har faktist inte velat eller haft något att dela med mig av. Hjärnan har varit ganska förvirrad och då är det mängder man vill kunna skriva av sig om men då blir det Ingenting istället :/ Det blir liksom Blackout och man vet inte hur man ska formulera och få fram saker så att man kan läsa vad jag ska skriva :~




Ska försöka skriva lite mer imorgon och sortera det som varit i veckan :))

Ha en fortsatt trevlig Fredagkväll och Glöm Aldrig att varje dag som Tar slut är dagar man Aldrig får tillbaka igen !!!







Fredagsmys <3



Idag är Jag hemma med min Älskade son för vi ska ha ha en dag inne i stan samt mys fredag hemma. Han fick vara lediig från dagis :) Flickorna åker till sin Pappa idag tills på Söndag så då blir det Jag o Lilleman som han Ensam helg tillsammans :) Får se vad vi ska hitta på :P



PUSS PÅ ER Sålänge <3

Schhhhhhh..............

Har gjort Misstaget att Säga vad jag känner alldeles för många gånger nu!! Bäst vore det om man bara kunde Hålla Käften..Ha en OFF knapp och stänga av allting. Samvete, Saknad, Skuldkänslor, Sorg, Längtan osv...
Vara en Isbit..Iskall..Sten hård..Helt fyrkantig i sitt tänkande.. MEN som alltid så skulle den också med tiden börja smälta lite i taget..sakta men säkert tills det inte finns något kvar.
Så vad är vitsen med att Stänga av sina känslor??
Vad är vitsen med att Dra ut på skiten när det ändå kommer ifatt en??
Att "Låtsats" ha någon jäkla Järnmask på sig!!
Men TYVÄRR så kan jag inte stänga av allt. Jag har ingen OFF knapp. Jag är ingen Isbit. Jag är en Människa MED känslor. En Kvinna med Massor Känslor. De liksom rinner över både bra och de dåliga. Och Jag Har kastat min Järnmask för längesen för den Visar bara någon jag INTE är och den jag LURAR mest är bara Mig Själv!!
Jag säger istället vad jag Känner, Jag skriver vad jag Känner, Jag visar Vad jag Känner... Sen får det bli som det blir.  Inte fan mår jag bättre Kanske. Inte fan får man respons oftast. Nej för vissa ska man INGENTING VISA och INGENTING SÄGA. Man ska HÅLLA KÄFTEN och LEKA ISKALL och helt KÄNSLOKALL som ALLA andra gör!!!
SÄG INGET så har Jag inget sagt. VISA INGET så har jag inget visat.
Skita i Hur mycket som rinner över och bubblar inom mig!!
BARA HÅLLA KÄFTEN Och VARA TYST och inte Visa och säga Ett SKIT!!!
Och Om någon Frågar eller Undrar något ska man bara LE och SÄGA att allt är PERFEKT :P




Det är DÅ man får mest Respons och Det är Så man ska Vara tydligen!!



Some Day it´s best to stay in bed !!!


Hejsan! Vissa dagar ska man nog inte ens gå upp ur sängen utan stanna kvar och somna om och vakna nästa dag!!
Har haft en dag med olika Samtal och Möten och jag fick bita mig många gånger i tungan idag för att INTE EXPLODERA... :/ Alltså just idag har jag varit väldigt Lättirriterad och Skulle gärna ha velat avreagera mig på någon vissa stunder!!
Men men Jag klarade denna dag HITTILLS iallafall utan Utbrott och att bli Arg.. Avreagerade mig genom att rensa lite papper i köket och Vips så kom en Bänk fram ... Hmm... Vem har ställt den där ?? Eller har den Alltid funnits där?? :@ :@
Nu blir det Middag och Sen Kaffe och Frossa i sig Delicatobollar och sen Soffhäng och Soffmys med min Älskade son och Hoppas att man får något Kaffebesök och lite roligt Sällskap ikväll :))
Ha en Bra Onsdagskväll för det ska jag ha :))

Måndag och Början på en ny vecka !!

Vaknade denna Morgon Helt Död efter en Natt utan sömn nästan... Kände mig Såhär PIGG :@
Haft en häktisk förmiddag med möte kl 10 (blääää..) Sen suttit på F_kassan i kö i ca:1 timme.. (det sög..) Varit på Arbetsförmedlingen med papper.. :/ Hem och ringa Tingsrätten bland annat! Efter att ha haft en Jävligt Jobbig helg med Massa Strul och annat skit man fått reda på så Kändes det som att denna Vecka började helt fel.. MEN...
....Sen kom kaffe besök av Mr o Mrs Bjurström :))
Strax därefter kom min Goa underbara Vän Monccicci Michelle ♥  Och hon var med och hämtade Lilleman på dagis och sen har vi haft Måndagsmys med henne och barnen ända tills NU :))
Middag..Matkoma nr 1..Glass..Kvällsmat..Matkoma nr 2..Soffhäng..Mys och fötterna på bordet :P
En Heldag och helkväll med Värdens Goaste Michell min lilla Monccicci :))
Och min son Fastnade för henne Direkt :)
Och jag har Faktist mått bra idag :)) Tänk vad lite trevligt sällskap och besök kan göra :D
Nu blir det Krypa ner i sängen och in och mingla runt på nätet innan man ska ha sin skönhets sömn.
Summan av denna Dag/Kväll: 10 av 10 Piggelin :))



Dimma eller är det jag som är dimmig i huvudet :@

♥♥ Har inte haft lust att skriva idag för jag har inte gjort något speciellt faktist mer än väntat att den här tråkiga, disiga och gråa dag ska ta slut. Har nog sällan haft så  lite smtal till min telefon idag :(
Man kan ju tro att det är en enda stor begravning idag för sin omgivning :(
Har varit en tråkig dag och väldigt kallt tycker jag.
Var ute och gick en långpromenad med min son runt stångån för att se novemberljuset ..det var sådär tycker jag iår :(
(Lite bilder tog jag men dom kommer in här i veckan istället för nu är de inte i datorn än.
Hoppas morgondagen blir roligare och man får ha lite mer Social kontakt med folk då för idag har verkligen kännts tråkig, ensam och ingen som hört av sig.
Nu går vi mot kallarna dagar och snart kommer vintern och snön :((
Imorgon är ju Farsdag så GRATTIS MIN ÄLSKADE Pappa Nisse som nu har det skönt i Egypten med mamma
♥♥♥
Kommer Gå till kyrkan imorgon och även tänka ett ljus Till Min Pappa från min Älskade Bror eftersom han inte kunde säga grattis på Farsdag till Sin pappa nu... Samt tända ett Ljus till Min bror På Hands Farsdag också då även att han inte finns här utan som en ängel så Är en Pappa för sin dotter <3
MIN ÄLSKADE LILLRBROR SISTA MÖTET JAG HADE MED HAN I LIVET !!!


Saknar Min bror Grymt Mycket men jag VET att han mår bra och Finns med mig överrallt nu som min ♥ skyddängel ♥ och som jag Älskar Enormt Mycket !!


Godnatt Allihoppa och sov gott och Grattis min bror på  DIN Farsdag ♥

Cold...I Hate when it´s Cold outside :(

Var ute nyss och tog en cigg innan jag ska krypa ner i sängen och titta om det finns något bra på Tv:n att somna till ikväll :O
Satan i Gatan vad det var kallt och dimmigt ute ....Burrrrrrrrrrrr :(
Nu blir det att Inte vara för lättklädd när man ska gå ut..om det så bara är för en cigg. Nej nu börjar helvetet med att det ska bli vinter och man ska behöva frysa i 6månader ungefär.. JAG HATAR KYLA och JAG HATAR VINTERN!!
Men jag ÄLSKAR min säng och mina två suntäcken och ca 15 kuddar att mysa med och rulla runt med :)
Blir nog att slänga sig och sova på Tvären inatt för lite omväxlings skull ;)
Godnatt för ikväll och krypa under duntäcket och mysa innan man ska sova sin skönhetssömn ;)

11-11-11

11-11-11

Är en av alla andra dagar som Aldrig kommer igen!! Vad har man gjort då denna speciella dag som aldrig kommer tillbaka??? Jo Ingenting speciellt faktist!!!! Ingen av alla andra 364 dagarna per år kommer ju någonsin tillbaka igen så vad är det för speciellt med denna 11-11-11???
Jo Siffrorna.... Men vad är Siffror egentligen???
Det är ju samma sak med Åldern.. Det är ju också bara Siffror!!!
Jag har suttit och lekt lite med en del foton jag har och den här är en av de jag gjorde lite annorlunda och lite ovanlig :)) Gilllar att sitta och redigera och fixa så bilder kan bli lite roligare :)
Hahaha.. skämt och sido: Jag har inte gjort något mer speciellt idag mot vad jag gör alla andra dagar. Jag har umgåtts med mina Älskade Barn och haft Soffmys och ätit gott (som alltid) ;)
Mina barn är ju mitt liv och det är Dom som gör mina dagar ♥

Fullmoon :))

♥Ikväll är det Fullmåne och JAG ÄLSKAR det ♥♥


Fattar inte varför men de gånger det är fullmåne mår jag väldigt bra både psykiskt och fysiskt och känner mig enormt stark inom mig :))
Det borde vara fullmåne oftare för min del tycker jag... :))
Ha en Underbar Natt och Sov Så Gott Allihopa för det ska jag göra när jag väl kommer i säng :@
Nattmänniska som jag är ;)



Only God Can Judge Me...!!!

Det Finns Dagar som Man inte Vill Leva och Kroppen säger ifrån. Då man inte ser någon glädje i någonting. Man försöker och försöker men det är som om man kommit till en punkt i livet då man inte har Kraft och Ork att fortsätta Kämpa och Leva.

Man Längtar i stället efter att komma bort...Bort till det okända där det varken finns bekymmer eller krav eller något negativt. Man vill in i den "Sagan" där allt bara är Harmoniskt och Lugnt och man bara kan FÅ VARA :))
In i Drömmarnas värld och in i det oändliga.
Jag Vet att jag borde ha massor att se fram emot. Jag är ju Mamma till 4 Helt underbara barn. De ger mig så mycket som ingen annan någonsin kan göra. Men Kan jag Ge dom det dom behöver?? Nej .. Som mamma Känner man ständigt att Man inte räcker till. Man kämpar men varje gång blir det bakslag.
Man försöker vara en förebild.. Men det går åt helvete.
Vad man än gör och hur man än försöker blir INGET som man vill och INGET är Bra nog!!
Man har krav från alla möjliga håll. Man ska vara på ett visst sätt annars står man där ensam och får hela tiden höra: Vilken Skit Mamma man är, Vilken Smuts man är, Vilket Jävla Liv man har levt, Stackars barn stackars barn osv osv osv...
Att jämt och ständigt Få höra och Veta alla FEL och NEGATIVA saker man gör och hur man är påverkar MIG som Person och Mamma och man trampas ner mer o mer i Psyket.
Det är till sist Man GER UPP. Det är Då man inte orkar mer. Det är då man verkligen KÄNNER att man Inte Leva. Detta har hänt mig ett Par gånger ÄRLIGT TALAT!!!
Och jag VET att jag öppnar mig Lite för mycket nu och att Det kommer slå tillbaka på mig själv..
Men För att andra ska Förstå och Även Mina Älskade Barn så skriver jag av mig nu.
För mig kommer det stunder i Livet då jag Skiter I allting!! Jag Orkar inte mer.
Jag Ger upp. Och den som Inte kännt så någon gång ska vara Jävligt Glad för det är vanligare än vad man tror.
För mig i sådana situationer som jag mår såhär så ser jag bara det fina i det som är okänt.

Man stänger av sig själv. Kroppen säger ifrån och man vill Lämna ALLTING.
Man tänker inte på Följderna som Kommer och för de som blir lämnade kvar...
Men just då orkar man Inte bry sig. Man har ingen kraft och ork att tänka så utan man Längtar bara till att få Komma bort. Bort till det Oändliga och det okända. Där det inte finns några problem, bekymmer och där man får Må bra och Bara Vara den man är. Hur ser det ut?? Hur är det där?? Det Okända som ibland lockar oss lite för mycket och som Man vill ska vara så mycket bättre....!!!
Ett ställe där man lever i det harmoniska och Lugna och inget negativt finns....
Frågan är VAD har man i detta liv som håller än kvar?? Vad Kämpar man för?? När inget ändå duger och passar och är bra nog.. När man ändå inte är den ANDRA tycker och Vill man ska vara..
Vad är det bästa för barnen som FÖR mig är DET ENDA som håller mig till Liv just nu för tillfället.. Att de ska se en Mamma som inte orkar, Ger upp, Blir nertryckt och som Aldrig kan vara den förebild som Man vill vara för sina barn.. VEM är det som Avgör och Bestämmer VAD som är Bra och INTE..
MÅSTE man hela tiden KÄNNA och HÖRA och VETA att man ingenting är Värd i någons ögon?? Måste det kastas i ansiktet på ett eller annat sätt??
Är det så Lustigt att Man Ger Upp då?? Är det lustigt att Vissa personer inte känner Glädjen i Livet utan Längtar bort?? Jag VET att detta är ett Ämne man INTE VILL och SKA prata om för det är så jävla TABU..!!
Men jag VET att de flesta av oss har någongång kännt att "Andra sidan" lockar mer.
Jag vill skriva om detta för jag Lever i Detta själv och för att Ni och Mina Barn ska veta VARFÖR jag mår som jag mår. Sen får ni tycka jag är FEG eller Självisk eller Egoistisk eller Helt Dum i Huvudet.. Det skiter jag i.. Jag Vågar Visa Vem jag är och Jag VÅgar erkänna hur jag mår!
Tycker bara att Alla borde Tänka en extra gång att Man inte Vet när Sitt eget Liv eller någon annans Liv Tar slut!!! Det kan gå fortare än vad man tror.
Det finns så mycket mer jag skulle kunna säga, skriva och lämna ut mig här och nu men det Håller jag för mig själv. För mina barns skull!!

Go With The Flow ??

Idag har jag haft en Ganska bra och skön dag :) Trevliga möten och intressanta telefonsamtal och jag har märkt att de flesta man Möter och ser bara lever efter vad andra tycker och ska tänka. De följer strömmen för att liksom "Passa in" fast de borde släppa Stoltheten och bara Vara sig själva och Göra vad DE vill och inte vad andra tycker att De ska göra. Jag följer Inte Strömmen utan Går MIN väg och Gör vad jag Vill och Är som Den Carina Jag Är.
Den som har problem med det säger jag VARSÅGOD för det är inte Mina problem!! :))
Det är MITT liv och det är Jag som Lever det och Ni andra som har något ni inte Gillar med det:
Skaffa Er ett Eget Liv!!!
Man lever bara En gång och Jag tänker Leva Mitt liv på Mitt sätt och Inte efter Vad andra Vill, Tycker och Tänker!!
Tack iallafall NI goa personer jag Träffat idag samt som har ringt mig idag :) Ni är en Del i att denna dag har varit bra :))
Don't Go With The Flow...
Go Your Own way..
People who Loves you..
Go After You or Behind You..
Just Because You are Yourself !!!



RSS 2.0